Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Leiden

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Leiden

5 sterren na 40 reviews

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel geleverd, en het was nog goed warm. Het smaakte weer heerlijk, niks op aan te merken! Bezorging keurig en vriendelijke bezorgster, en volgens de corona regels, top. Tot de volgende keer!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was perfect op tijd. We hebben heerlijk gegeten. Iets teveel frietjes gekregen, dat was beetje zonde. Heel verzorgd alles.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en goed verpakt, het eten was nog goed warm. Echt een aanrader! Er mocht zelfs voor de deur geparkeerd worden, terwijl daar normaal geen auto's mogen komen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zelfde kwaliteit als in het restaurant. Prijs-kwaliteit perfect

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snelle bezorging en heerlijke gerechten. Zeker aan te raden!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zaterdag 16 jan eten besteld om thuis met mijn gezin te eten! Wij hebben genoten met zn 3tjes van ons 3 gangen diner & kindermenu..

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, home box was lekker en eenvoudig te bereiden. Super!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede service! Top plek, zeker aan aanrader voor iedereen die van goed eten houdt voor een laag prijsje!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Eten was zoals gewend. Heerlijk gegeten, wij gaan zeker vaker bestellen.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was niet goed genoeg gebakken, was slap, dus waarschijnlijk was het vet niet heet genoeg. Dit was ook merkbaar aan de kipnuggets van het kindermenu. De patat was ook lauw, ondanks direct serveren. Hamburger was nog rood van binnen, en hebben we zelf nog moeten afbakken. Kroepoek bij sate was bikkelhard, dus waarschijnlijk uit een openliggende verpakking gepakt. Ik heb dezelfde avond hierover nog gebeld en gewaarschuwd voordat er nog meer klanten teleurgesteld raken. Overigens zijn het "warme" wafels, die schijnbaar nog zelf opgewarmd moeten worden. Klein opwarmadvies erbij? Overige gerechten zoals de carpaccio, sate en spareribs waren verder wel goed. Verpakking en aflevering verder OK.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de super kwaliteit/prijs verhouding die we van Bregje gewend zijn, alleen nu precies op tijd thuisbezorgd in plaats van bij Bregje. Na de opmerking dat mijn vriend jarig is ook nog een heel lief extratje er bij. Helemaal blij! We kunnen niet wachten tot we weer een keer gewoon wel langs mogen komen :)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit uitstekend

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ambiance in het restaurant is natuurlijk anders dan thuis, maar de kwaliteit van het eten deed niet onder. Heerlijk gegeten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Misschien als tip bij de biefstukken de oventijd aanpassen aan de gewenste garing, na 14 minuten waren ze behoorlijk welldone.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer fantastisch lekker Zalm en sate carpaccio varkenshaas heerlijk 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, het was een goede hoeveelheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar het is jammer dat het eten snel afkoelt, maar ook wel logisch als het drie gangen is.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor deze prijs/kwaliteit. Keurig op tijd af kunnen halen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch en heerlijk zeker een aanrader.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net alsof je het eten geserveerd krijgt op locatie. Snel naar ons toe gebracht en zoals in het proeflokaal zelf altijd heerlijk eten. Wij hebben weer genoten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt super, hele snelle bezorging. Grote porties en de prijs is natuurlijk top. Dikke 10 van mij! En bestel snel weer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3-gangen menu besteld. Het was heerlijk en veel!! Goede kwaliteit en netjes verpakt!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, mooie recyclebare bakjes, prima eten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, keurig verpakt. Jammer dat je alleen op de dag zelf kan bestellen. Zou handig zijn om de mogelijkheid te hebben enkele dagen vooraf te kunnen bestellen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We misten wel de kroepoek, sojamayonaise en knoflooksaus... We hadden het handig gevonden als de sausbakjes gemarkeerd zouden zijn, omdat de juiste saus nu soms moeilijk te vinden was. Over het algemeen was alles een groot succes!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een grote groep 3 gangen menu’s besteld, eten was er op de afgesproken tijd en was warm. Top voor grote groepen zoals studentenhuizen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 4 keer een warm driegangen menu besteld. Het was precies op tijd bezorgd! Alle gangen waren netjes verpakt en sommige ook alvast mooi gepresenteerd. De kwaliteit van de gerechten was zeer goed. De salades waren heerlijk en meer dan voldoende voor 4 personen. De volgende dag hebben we er nog een paar broodjes heerlijk mee kunnen beleggen. Ook van de friet was meer dan voldoende bijgevoegd. Eigenlijk helemaal niets op aan te merken. Alleen een vraag: Gaan jullie voor de kerstdagen ook een kerstmenu samenstellen?

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruime porties: petje af voor de koks. Bezorging was snel en bezorger was vriendelijk.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en genoeg.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waren buiten de bezorggemeente dus moest het wel ophalen. Dit werd allemaal prima geregeld. Mocht zelfs een box van hun lenen. Was namelijk veel meer dan ik had verwacht. (3 gangen menu) Alles was tot in de puntjes verzorgd en ruim voldoende lekker eten. Hoofdgerecht was na het voorgerecht nog lekker warm. Echt een aanrader !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten en voor een hele goede prijs. Ophalen ging en corona proof

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst vriendelijke bezorgster. Deze topper moeten jullie echt houden! De bestelling was netjes verpakt. Wel vonden we de carpaccio weinig smaak hebben en zouden we liever meer groente gehad willen hebben (er zaten nu 2 halve maiskolfjes bij). De aardappel wedges hadden wat ons betreft gekruid mogen zijn om het toch een andere smaak dan thuis te geven. De kipsaté en beenham smaakte goed evenals de cheesecake. Super dat we op deze manier Bregje thuis konden ervaren.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gebeld en gevraagd of de bestelling snel kon zijn omdat iemand met de trein weg moest en de persoon aan de telefoon was zo netjes en hielp ontzettend goed met hoe we het snelste konden bestellen. Bestelling ging makkelijk, was erg snel gebracht zoals beloofd en het was ook ERG lekker!! Daarom twee keer vijf sterren!!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

EEN ruime voldoende! Alleen gerookte zalm viel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

spareribs - om duimen en vingers af te likken, net zo de 'dessertproverij' ; bovendien - iets voor vegan-mensen : een lekkere tomatensoep en een (vegan)shoarma in een naanbroodje met veganmajo erbij - zeker een aanrader voor een koude dag :)

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd toppers. Heerlijk gegeten en klasse service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, slimme keuze qua servering groente en aardappels. Top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.